0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Kevään valikoima on vielä vaiheessa. Tässä hetkessä lisäsin


valuraudat ja koirakylttien uutuudet Sisusta-messujen 


tuotteiden esittelyä varten. Messut ovat huhtikuussa Helsingin 


messukeskuksessa kevätmessujen yhteydessä.


Saa tehdä tilauksia !

 

Postin joulunaikainen toimitus paketeille on meistä riippumatonta. Pakettisi voidaan siirtää toiseen noutopaikkan eikä ole välttämättä noudettavissa lähimmästä postistasi.  Pakettien säilytysaika on myös lyhyt vain 7 vrk. Tilatessasi hyväksyt tämän. 


Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia.  Tuotteet lähetetään kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pakettitoimituksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.
Mikäli et nouda pakettia vaan se palautuu meille ilman että olisit siitä ilmoittanut, vähennetään palautuksen rahtimaksu palautettavasta summasta.

 

Toimituskulut

Maksamme kaikki postikulut yli 50 euron tilauksista. Alle 50 euron tilauksiin postimaksu päivittyy tuotteiden mukaan. Tuotteilla voi olla erilaisia postimaksuvaihtoehtoja. Painon ja koon mukaan järjestelmä tarjoaa kaikki vaihtoehdot.  Vain korttitulkinnat voi tilata kohdasta sähköpostitoimitus ellei siitä ole erikseen sovittu. Mikäli olet epävarma, kysy reetan.ruutu@kolumbus.fi tai soita 0400 858 615

Varaamme oikeuden muuttaa toimitustapaa pakettitoimituksesta kirjetoimitukseksi jos se on mahdollista. Tällöin palautamme asiakkaalle erotuksesta jäljelle jäävän osuuden.

 

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä enkelipatsaitaja muita ns. kovia tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Kortteja voimme toimittaa myös ulkomaille, otathan yhteyttä sähköpostitse niin teemme tilauksen eri kautta.  Tulkintoja on mahdollista tilata myös ulkomaille, koska toimitus tapahtuu sähköpostitse kirjoita asiakastietoihin kaikki muut omat tietosi mutta käytä toimitusosoitteena vaikka Reetan Ruudun osoitetta Tammitie 2, 04480 HAARAJOKI. Päivitys siihen, että tulkintoja voi ostaa ulkomaille on vaiheessa.  

 

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Jos tilaus toimitetaan osissa maksaa Reetan Ruutu Oy jälkitoimitusten postimaksun.

 

Tuotepalautukset

Tilaukset ovat sitovia, mutta jos olet tyytymätön tuotteisiin voit palauttaa ne 14 vrk sisällä. Palautuksen postimaksun ja muut palautuskulut maksat itse. Voit lähettää paketin myös asiakaspalautuksena, tällöin vähennän palautuskulun 6,50 palautettavasta summasta riippumatta siitä mikä tilauksen alkuperäinen arvo tai paino on ollut. Kirjelähetysten palautukset kannattaa itse maksaa lähettävässä postissa.

Mikäli käytät asiakaspalautusjärjestelmää kirjoita paketin tai kuoren päälle selkeästi asiakaspalautus.

 

Viallisen tuotteen palautus
 

Sovi viallisen tuotteen palauttamisesta etukäteen. Jos tuote on rikkoutunut voi pelkkä valokuva riittää hyvityksen saamiseen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta reetan.ruutu@kolumbus.fi tai puhelimella numerosta 0400 858 615. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen tuotteeseen. Jos tuote on loppu, palautamme rahat.

Mikäli haluamme viallisen tuotteen takaisin maksamme palautuksen postikulut mutta palautus tulee tehdä asiakaspalautusmenettelyä käyttäen.


Maksutavat

 

Hyväksymme Suomalaisisten pankkien verkkomaksut.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Reetan Ruutu Oy tai www.reetanruutu.fi
 
Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta tai reetan.ruutu@kolumbus.fi
- Puhelimella numerosta 0400 858 615